Γενικά

Θυρεός ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Η Ναυτική Βάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ είναι υποτεταγμένη στη ΔΝΕ Ν. Υπηρεσία, η οποία υπάγεται με σχέση Διοικητικής Διοίκησης και Επιχειρησιακού Ελέγχου στο Διοικητή ΔΝΕ, διατηρούμενης της Επιχειρησιακής Διοίκησης από τον Α/ΓΕΝ.

Η αποστολή της Ν. Β. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ είναι:
Να μεριμνά για την υποδοχή, κατάταξη και προπαίδευση των νεοκατατασσόμενων Επαγγελματιών οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ) και στρατευμένων θητείας, την κατάταξη και προώθηση των επιστρατευμένων εφέδρων Υπαξιωματικών και Ναυτοδιόπων, καθώς και την παροχή στρατονομικών ευκολιών σε αντικείμενα φύλαξης / ασφάλειας, οικονομικής μέριμνας, εφοδιασμού, προληπτικής και επισκευαστικής συντήρησης υλικού, πυρασφάλειας, υγειονομικού κτλ, στις Σχολές, αλλά και κατά περίπτωση, σε Υπηρεσίες του Π.Ν. της ευρύτερης περιοχής Σκαραμαγκά, με σκοπό τη συμβολή στην εκπλήρωση της αποστολής της ΔΝΕ. 

Η έδρα της Ναυτικής Βάσης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, βρίσκεται στη περιοχή Αμφιάλης Σκαραμαγκά, στα διοικητικά όρια του Δήμου Χαϊδαρίου Αττικής.

Για επικοινωνία: τηλ. 210 55 31 306, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  2. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ