Επικοινωνία

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Τηλεφωνικό Κέντρο ΕΚΣ / ΣΚΑΡ / ΑΜΦ : 210-5531000
Γραμματεία Κ.Ε. ΠΑΛΑΣΚΑΣ : 210-5531202

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία (eMail)

(1) Ηλεκτρονική διεύθυνση Διοικητή ΚΕ ΠΑΛΑΣΚΑΣ: «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
(2) Ηλεκτρονική διεύθυνση Υποδιοικητή ΚΕ ΠΑΛΑΣΚΑΣ: «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
(3) Ηλεκτρονική διεύθυνση Διευθυντή Σπουδών ΚΕ ΠΑΛΑΣΚΑΣ: «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
(4) Ηλεκτρονική διεύθυνση Τμηματάρχη Σχολής «ΗΛ/ΗΝ»: «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
(5) Ηλεκτρονική διεύθυνση Τμηματάρχη Σχολής «Π/Β»: «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
(6) Ηλεκτρονική διεύθυνση Τμηματάρχη Σχολής «ΑΥ/ΥΟ»: «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
(7) Ηλεκτρονική διεύθυνση Τμηματάρχη Σχολής «ΝΚ»: «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
(8) Ηλεκτρονική διεύθυνση Τμηματάρχη Σχολής «Ε/Β»: «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
(9) Ηλεκτρονική διεύθυνση Τμηματάρχη Σχολής «ΣΝ»: «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
(10) Ηλεκτρονική διεύθυνση Τμηματάρχη Σχολής «ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ»: «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
(11) Ηλεκτρονική διεύθυνση Τμηματάρχη Σχολής «ΜΗΧ/ΤΕΧΝ»: «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
(12) Ηλεκτρονική διεύθυνση Τμηματάρχη Σχολής «ΔΜ»: «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
(13) Ηλεκτρονική διεύθυνση Τμηματάρχη Σχολής «Υ/Γ»: «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
(14) Ηλεκτρονική διεύθυνση Διευθυντή Διοίκησης ΚΕ ΠΑΛΑΣΚΑΣ: «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
(15) Ηλεκτρονική διεύθυνση Τμηματάρχη Κατάρτισης «ΚΔΒΜ 2»: «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
(16) Ηλεκτρονική διεύθυνση Τμηματάρχη «ΣΕΕΠΝ»: «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»

 

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  2. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ