Φωτογραφικό Αρχείο 2012

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από τη μπάντα του ΠΝ

Την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού παιάνισε τα Κάλαντα Χριστουγέννων και αντάλλαξε ευχές με τον Αρχιεπιστολέα ΔΝΕ Αρχιπλοίαρχο Σ. Δημητρίου ΠΝ, τους Διευθυντές Κλάδων και το μόνιμο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό.

 


 Εορτασμός Αγίου Δημητρίου Ν.Ο. Σκαραμαγκά

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 τελέστηκε Θ.Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά με συμμετοχή του Διοικητού ΔΝΕ, των Διοικητών Διοικήσεων ΔΝΕ, των Διευθυντών Κλάδων Επιτελείου ΔΝΕ καθώς και αντιπροσωπειών του συνόλου των Υπηρεσιών του Ναυτικού Οχυρού.

 


Έναρξη Σχολείου ΓΕ Αξιωματικών 3/9/2012

Την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στη ΣΔΕΠΝ η τελετή έναρξης Σχολείου ΣΔΙΕΠΝ 18/12 και 4ης /2012 Σχολείου Γ/Ε Αξιωματικών (Ε) παρουσία Διοικητού ΔΝΕ, Υποναυάρχου Σ. Δημουλά ΠΝ.

 


Τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοικητού ΔΝΕ

 


Τελετή Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΔΝΕ 2012

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 10.00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων Επιτελείου ΔΝΕ η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΔΝΕ έτους 2012 με συμμετοχή Διοικητών Διοικήσεων ΔΝΕ και του συνόλου του προσωπικού Επιτελείου ΔΝΕ.

 


Αγιασμός Υδάτων Κανελλόπουλος

 


Αγώνες Καλαθοσφαίρισης

Από 28 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2012 πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες καλαθοσφαίρισης μεταξύ των Σπουδαστών Σχολών Υπαξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2012 στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Δασκαλάκης» Δήμου Ελευσίνας. Οι αγώνες έληξαν με νικήτρια ομάδα αυτή της Ελληνικής Αστυνομίας. Στην τελετή λήξης παρερεύθηκαν ο Διοικητής της ΣΜΥΝ με τους επιτελείς του και οι Διοικητές των αντιστοίχων Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.                  


Τελετή Απονομής Ξιφών σε Αξιωματικους Ειδικοτήτων στη Ναυτική Βάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


 Εγκαίνια Νέων Εγκαταστάσεων ΥΔΔΕ στη Ναυτική Βάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


Εθελοντική Αιμοδοσία

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 από 09.00 έως 13.00 πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στη ΣΜΥΝ από την κινητή μονάδα Αιμοληψίας του ΝΝΑ με συμμετοχή δοκίμων υπαξιωματικών ΣΜΥΝ, Aξιωματικών και Υπαξιωματικών από Υπηρεσίες Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.


Ημέρα Περιβάλλοντος

Tην Τρίτη 5 Ιουνίου 2012 και στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε καθαρισμός/αποκομιδή απορριμμάτων   στο οδικό δίκτυο και στις ακτές του Ν.Ο. Σκαραμαγκά, με συμμετοχή προσωπικού υπηρεσιών/πλοίων που εδρεύουν εντός του Ν.Οχυρού.  


 Τελετή Ορκωμοσίας Ναυτών 2012 Α ΕΣΣΟ


Τελετή Ορκομωσίας Ναυτών 2012 Β ΕΣΣΟ


 Τελετή Ορκομωσίας ΣΕΑ/Μ


Ορκομωσία ΣΕΑ 223ου Σχολείου


ΣΠΕΝ 2012 ΕΣΣΟ 12Α

Tην Δευτέρα 5 Μαρτίου ξεκίνησε στο Ν.Ο ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ και συγκεκριμένα στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος το πρώτο Σχολείο Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοκατατασσομένων (ΣΠΕΝ) της 2012 Α’ ΕΣΣΟ του ΠΝ.
Η διάρκεια της ανωτέρω εκπαίδευσης είναι δύο εργάσιμων εβδομάδων η δε εκπαίδευση πραγματοποιείται από άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτές του Σ.Ξ. σε συνεργάσια με στελέχη του Π.Ν. 


 ΣΠΕΝ 2012 ΕΣΣΟ 12Β

Από Τετάρτη 30 Μαίου 2012 έως Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 πραγματοποίηθηκε στο Ν.Ο. ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ και συγκεκριμένα στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος το δεύτερο Σχολείο Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοκατατασσομένων (ΣΠΕΝ) της 2012 Β’ ΕΣΣΟ του ΠΝ.Η διάρκεια της ανωτέρω εκπαίδευσης ήταν δύο εργάσιμων εβδομάδων η δε εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτές του Σ.Ξ. σε συνεργάσια με στελέχη του Π.Ν. 


 Τελετή Απονομής Πτυχίων Σχολείου ΓΕ Αξιωματικών Ειδικοτήτων


 Τελετή ΗμέραςΤιμής για τους Αξιωματικούς, Καθηγητές και ΜΠΥ του ΠΝ


Ημερίδα με θέμα την αντιμετώπιση αδέσποτων ζώων


 

 


Τελετή Απονομής Πτυχίων ΓΕ ΣΔΕΠΝ

 


Τελετή Αλλαγής Δ/ΥΝΑ 

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012 πραγματοποιήθηκε έξωθεν Διοικητηρίου ΥΝΑ η τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοικητού Υπηρεσίας Ναυτονομίας παρουσία Διοικητού ΔΝΕ, Υποναυάρχου Σ. Δημουλά ΠΝ. Ο Πλοίαρχος Σ. Μακρής ΠΝ παρέδωσε καθήκοντα Υπηρεσίας Ναυτονομίας στον Πλοίαρχο Π. Σινάνογλου ΠΝ.


Τελετή παράδοσης - παραλαβής Διοικητού ΣΜΥΝ που Πραγματοποιήθηκε την 29812 

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 πραγματοποιήθηκε στη ΣΜΥΝ η τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοικητού Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού παρουσία Διοικητού ΔΝΕ, Υποναυάρχου Σ. Δημουλά ΠΝ. Ο Υποναύαρχος Γ. Μπάκος ΠΝ παρέδωσε καθήκοντα Διοικητού ΣΜΥΝ στον Πλοίαρχο Ι. Καλογερόπουλο ΠΝ.


Τελετή Ορκομωσίας 224ου Σχολείου ΣΕΑ/Μ

Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 10.00 πραγματοποιήθηκε στο πεδίο τελετών ΚΕ ΠΑΛΑΣΚΑΣ η τελετή ορκωμοσίας του 224ου Σχολείου ΣΕΑ/Μ παρουσία Διοικητού ΔΝΕ Υποναυάρχου Σ. Δημουλά ΠΝ ο οποίος απένειμε τα πτυχία στους ορκισθέντες Σημαιοφόρους. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Διοικητής ΚΕ ΠΑΛΑΣΚΑΣ Πλοίαρχος Π. Νασόπουλος ΠΝ με τους επιτελείς του, ο Διοικητής ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Πλοίαρχος Ε. Γρυπάρης ΠΝ και ο Διευθυντής Α' Κλάδου ΔΝΕ Πλοίαρχος Ε. Μαυρεδάκης ΠΝ .


Άσκηση Μείζονος Ατυχήματος στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά

Την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2012 παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Κ. Χρηστίδη ΠΝ του  Γενικού Επιθεωρητή Ναυτικού Υποναυάρχου (Μ) Α. Μιχάλαρου ΠΝ και του Διοικητή Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναυάρχου Σ. Δημουλά ΠΝ πραγματοποιήθηκε στο Ν.Ο. Σκαραμαγκά <<‘Ασκηση Μείζονος Ατυχήματος>> με συμμετοχή  της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος . Στην άσκηση επίσης παρευρέθησαν εκπρόσωποι  από ΕΛΠΕ και της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.


 

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  2. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ