Ναυτικό Κλιμάκιο Σκαραμαγκά (ΝΚΣ)

 
Το Ναυτικό Κλιμάκιο Σκαραμαγκά (ΝΚΣ) ιδρύθηκε το 1987 με έδρα τα Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ (ΕΝΑΕ) στο Σκαραμαγκά του Δήμου Χαϊδαρίου Αττικής. Αποτελεί ανεξάρτητη Ναυτική Υπηρεσία και υπάγεται με σχέση πλήρους Διοίκησης στον Α/ΓΕΝ. Η εποπτεία για συντονισμό και εκπλήρωση του έργου του ΝΚΣ, γίνεται από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού / Διεύθυνση Εξοπλισμών (ΓΕΝ/ΔΕΞ). 

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ 

Αποστολή του Κλιμακίου είναι η παρακολούθηση της εξέλιξης και υλοποίησης των εξοπλιστικών προγραμμάτων του ΠΝ, σύμφωνα με τις υπογραφείσες συμβάσεις και τις λοιπές κατευθύνσεις / διαταγές του ΓΕΝ, καθώς και την παροχή διοικητικής υποστήριξης, τον συντονισμό της εκπαίδευσης και οργάνωση των πληρωμάτων, με σκοπό την έγκαιρη και ομαλή ένταξη των Ν. Μονάδων στην δομή του ΠΝ. 


Πέραν των ανωτέρω, προσωπικό του ΝΚΣ αποτελεί την ΟΕΠ-5 ( Ομάδα Εποπτείας Ποιότητας - 5) που υπάγεται στο ΥΕΘΑ/ΓΔΑΕΕ/ΔΑΩ&ΔΠ/ΤΠ&ΔΠ&ΕΚ με σκοπό την εκτέλεση έργου κρατικής διασφάλισης ποιότητας σε διάφορα προγράμματα. 

Το έργο, οι αρμοδιότητες, τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις της ΟΕΠ και των ΕΟΕΠ καθορίζονται στον Κανονισμό Κρατικής Διασφάλισης Ποιότητας (ΚΚΔΠ) Αμυντικού Υλικού του ΥΕΘΑ/ΓΔΑΕΕ (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας / Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων). 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ


 

Στην παρούσα χρονική περίοδο το έργο του ΝΚΣ αφορά εργασίες ολοκλήρωσης και παραλαβής των Υ/Β τ.214.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Γραμματεία: 210-5510354
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ναυτικό Κλιμάκιο Σκαραμαγκά (ΝΚΣ)Ναυτικό Κλιμάκιο Σκαραμαγκά (ΝΚΣ)

 

 

 
Ναυτικό Κλιμάκιο Σκαραμαγκά (ΝΚΣ)

 

 
 
Ν.Κλιμάκιο Σκαραμαγκά
piso-stis-aneksartites-ypiresiesΠίσω στις Ανεξάρτητες Υπηρεσίες
  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  2. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ