ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων Διοικητού Σχολής

        Από την Ναυτική Σχολή Πολέμου ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής, παρουσία του Διοικητού Διοίκησης Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναύαρχου Παναγιώτη Χατζάκη ΠΝ, η τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων Διοικητού Σχολής.

        Καθήκοντα Διοικητού παρέλαβε από τον Πλοίαρχο Αναστάσιο Νικηφόρο ΠΝ, ο Πλοίαρχος Αλέξανδρος Μπουκουβάλας ΠΝ.


Επίσκεψη των σπουδαστών της 32/19 Εκπαιδευτικής Σειράς του ΣΔΙΕΠΝ στην Προεδρία της Δημοκρατίας και στην Προεδρική Φρουρά

        Από τη Ναυτική Σχολή Πολέμου ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στων σπουδαστών της 32/19 Εκπαιδευτικής Σειράς του ΣΔΙΕΠΝ στην Προεδρία της Δημοκρατίας και στην Προεδρική Φρουρά, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Σχολής.

        Στο πλαίσιο της επίσκεψης οι σπουδαστές, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της Σχολής έγιναν δεκτοί από την ΑΕ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο.


Τελετή αποφοίτησης ΕΣ 31/19 ΣΔΙΕΠΝ

        Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 στη Ναυτική Σχολή Πολέμου (ΝΣΠ) πραγματοποιήθηκε τελετή Αποφοίτησης  34 Αξιωματικών βαθμού Πλωτάρχη - Υποπλοιάρχου της ΕΣ ΣΔΙΕΠΝ 31/19, παρουσία του Διοικητού Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναυάρχου Π. Χατζάκη ΠΝ

 


Τελετή αποφοίτησης ΕΣ 26/19 ΣΔΙΕΠΝ (Ε)​

        Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 στη Ναυτική Σχολή Πολέμου (ΝΣΠ) πραγματοποιήθηκε τελετή αποφοίτησης 39 Σημαιοφόρων της ΕΣ ΣΔΙΕΠΝ (Ε) 26/19, παρουσία του Διοικητού Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναυάρχου Π. Χατζάκη ΠΝ.

 


Επίσκεψη Αρχηγού Στόλου στη Ναυτική Σχολή Πολέμου

        Tην Τρίτη 04 Ιουνίου 2019, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ναυτική Σχολή Πολέμου , όπου οι σπουδαστές της 31ης  Ε.Σ. ΣΔΙΕΠΝ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αποστολή, την οργάνωση και τα επιχειρησιακά έργα του Αρχηγείου Στόλου καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

 


Εκπαιδευτικό ταξίδι  ΕΣ ΣΔΙΕΠΝ 31/19 στη  Λάρισα - Ν. Λήμνο

        Από Δευτέρα 6 έως και  Τετάρτη 08 Mαϊου 2019  πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό επιτελικό ταξίδι της Εκπαιδευτικής Σειράς  ΣΔΙΕΠΝ 31/19 στη Λάρισα και  Ν. Λήμνο, με σκοπό την ενημέρωση των σπουδαστών για την αποστολή και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει τόσο η ΠΑ (ΑΤΑ/ΕΚΑΕ)  όσο και  οι στρατιωτικοί σχηματισμοί της Ν. Λήμνου.

        Κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Ν. Λήμνο, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στην 88ΣΔΙ,  στην 130ΣΜ, στο ΝΑΣΛΗ/ΣΚΒ/1, στην 8η ΜΣΕΠ, σ το  Ν Π/Ρ ΛΜ 41 Β,  σ το σύνθετο Π/Ρ ΕΦ Πλάκας και στο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.

 


Εκπαιδευτικό ταξίδι  ΕΣ ΣΔΙΕΠΝ 30/18 στη  Λάρισα - Ν. Λήμνο

Από Δευτέρα 5 έως και Τετάρτη 07 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό επιτελικό ταξίδι της Εκπαιδευτικής Σειράς ΣΔΙΕΠΝ 30/18 στη Λάρισα και Ν. Λήμνο, με σκοπό την ενημέρωση των σπουδαστών για την αποστολή και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει τόσο η ΠΑ (ΕΚΑΕ), όσο και οι στρατιωτικοί σχηματισμοί της Ν. Λήμνου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Ν. Λήμνο, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στην 88ΣΔΙ, στην 130ΣΜ, στο ΝΑΣΛΗ, στην 8η ΜΣΕΠ, σε Ναυτικά Παρατηρητήρια, στο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, καθώς και στο Κέντρο Ενημέρωσης Ιστορίας και Ναυτικής Παράδοσης Μούδρου.