Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Οι ευεργετικές επιδράσεις της ελληνικής διατροφής στην υγεία και οικονομία» στο Αρχηγείο Στόλου

Νοε 27, 2017

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017,  πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου  Στόλου  ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Οι ευεργετικές επιδράσεις  της  ελληνικής  διατροφής  στην υγεία  και οικονομία» παρουσία του Αρχηγού Στόλου Αντιναυάρχου Ιωάννη Γ. Παυλόπουλου ΠΝ.

Εισηγητές της εν λόγω ημερίδας ήταν ο Πρόεδρος της  Εθνικής Επιτροπής  Υγείας  κ. Αντώνιος Καφάτος,  ο  Πρόεδρος της  Ένωσης  Διαιτολόγων  Ελλάδος κ. Σπύρος Κανελλάκης,  η ψυχολόγος κα Λουκία  Τζωρτζακάκη ενώ ο συντονισμός έγινε από την καθηγήτρια   Διοίκησης  Τουριστικών Επιχειρήσεων  κα Αργυρώ Δασκαλάκη.

Τα θέματα που παρουσιασθήκαν ήταν η ανάπτυξη  γαστρονομικού τουρισμού ως απάντηση  στην κρίση,  ο ρόλος  της διατροφής μας  στην πρόληψη χρόνιων νοσημάτων,  η επίδραση  των τροφών στην ψυχικής μας υγεία  και ο απαραίτητος  συνδυασμός  κίνησης-διατροφής.

Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ