Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Ετήσιου Διαγωνισμού Μελετών και Φωτογραφίας του Περιοδικού  Ναυτική Επιθεώρησης έτους 2017

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Ετήσιου Διαγωνισμού Μελετών και Φωτογραφίας του Περιοδικού Ναυτική Επιθεώρησης έτους 2017

Σεπ 13, 2018

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι συνεχίζοντας μία παράδοση πολλών ετών ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των συμμετοχών στον ετήσιο διαγωνισμό του περιοδικού «Ναυτική Επιθεώρηση» για το έτος 2017.

Οι νικητές που ανέδειξε ο φετινός διαγωνισμός ανά κατηγορία είναι:

Βραβεία Μελετών

  • Το Α’ Βραβείο  στον Υποπλοίαρχο Α. Ρέντζιο ΠΝ για την μελέτη με θέμα «Η μεταστροφή της εθνικής στρατηγικής των Η.Π.Α, η περίπτωση της Νοτιοανατολικής Μεσογείου».
  • Το Β΄ Βραβείο στον Αντισμήναρχο (Ι)  Α. Χαλκόπουλο για τη μελέτη με θέμα «Η καταπολέμηση της πειρατείας στην Σομαλία, μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της ΕΕ και ο ρόλος της Ελλάδας».
  • Το Γ΄ Βραβείο στον ιστορικό συγγραφέα Αλέξανδρο Παπαγεωργίου για τη μελέτη με θέμα «Η Ναυμαχία της Γιουτλάνδης, 31 Μαΐου 1916».

Βραβεία Φωτογραφίας

  • Το Α΄ Βραβείο  στην Υποπλοίαρχο (Ε) Σ. Φοίφα ΠΝ,  για την φωτογραφία με θέμα: «Επιστροφή του Θωρηκτού Γ. ΑΒΕΡΩΦ στη Θεσσαλονίκη 72 χρόνια μετά».
  • Το Β΄ Βραβείο  στον Σμήναρχο (Ι) Α. Μπινιάρη για την φωτογραφία με θέμα: «Κλειστός σχηματισμός 2 αεροσκαφών ανθυποβρυχιακού πολέμου, τύπου P-3B ORION , στη θαλάσσια περιοχή του Αργοσαρωνικού, ελάχιστα λεπτά πριν την διέλευση τους άνωθεν της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 2004».
  • Το Γ΄ Βραβείο στη  Σµηνία (Μετεωρολόγο), Γεωργία Ιορδανοπούλου , για την φωτογραφία με θέμα: «ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ: Χειμερινός Εκπαιδευτικός Πλους ΣΝΔ στη Σύρο τον Φεβρουάριο του 2017».

 

Ευχαριστούμε όλους τους διαγωνιζόμενους για την συμμετοχή τους.

 

Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων