Αναβάθμιση Κοινόχρηστων Υποδομών Ψυχαγωγίας ΝΒ Κανελλόπουλος

Αναβάθμιση Κοινόχρηστων Υποδομών Ψυχαγωγίας ΝΒ Κανελλόπουλος

Αυγ 09, 2016

 

            1.    Γνωρίζεται ότι από την Τετάρτη 01 Ιουνίου 2016 λειτουργούν αναβαθμισμένες οι κοινόχρηστες υποδομές ψυχαγωγίας ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ για χρήση καταρχάς από το σύνολο των Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών Ε.Ε. και των συγγενών αυτών α’ βαθμού.

            2.    Επιπρόσθετα επιτρέπεται η είσοδος σε όλα τα εν ενεργεία στελέχη του ΠΝ καθώς και ΜΠΥ αλλά και σε εν αποστρατεία Ανθυπασπιστές και Υπαξιωματικούς τις καθημερινές ημέρες της εβδομάδας.

            3.    Παρέχεται η δυνατότητα διοργάνωσης  εκδηλώσεων (γενέθλια, γιορτή κλπ) από το σύνολο των ε.ε. Ανθυπασπιστών – Υπαξιωματικών μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων στη ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δέκα μέρες τουλάχιστον πριν την εκδήλωση.

            4.    Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τρεις μουσικές βραδιές την 2, την 9  και την 17 Ιουλίου 16 με ιδιαίτερα ευμενή σχόλια, ενώ προγραμματίζονται νέες σε δεκαπενθήμερη βάση.

            5.    Η περιοχή παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες:

                   α. Υδατοδεξαμενή (πισίνα) με αναβαθμισμένο και πλήρως εξοπλισμένο περιβάλλοντα χώρο λουομένων-επισκεπτών, ανακαινισμένα αποδυτήρια και WC.

                   β. Παιδική πισίνα με ξεχωριστό περιβάλλοντα χώρο ψυχαγωγίας-ανάπαυσης.

                   γ. Πιστοποιημένη παιδική χαρά.

                   δ. Παιδικό θερινό σινεμά.

                   ε. Ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ.

                   στ. Παραλία με τις απαραίτητες ευκολίες και beach volley .

                   ζ. BAR πισίνας και ξεχωριστός χώρος εστίασης πλησίον πισίνας και συγκεκριμένα ψησταριά self service με τα απαραίτητα τραπεζοκαθίσματα.

                   η. Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών δημιουργήθηκαν νέοι χώροι στάθμευσης στα όρια του οικισμού για το σύνολο των χρηστών και πλησίον των υποδομών για ΑΜΕΑ ή ηλικιωμένους.

ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

 

ΠΙΣΙΝΑ ΜΕΓΑΛΗ